Σας ευχαριστώ για τη θερμή σας ανταπόκριση στην δεύτερη αθηναϊκή παρουσίαση τού 33ου βιβλίου μου.

Ευγνωμονώ ιδιαίτερα τον Κύριο Μάνο Αγγελάκη, που ως ποιητής ο ίδιος κι εκδότης εκλεκτικός περιέβαλε το βιβλίο μου αυτό με ιδιαίτερη συμπάθεια…

Θα γίνει και μια θεσσαλονικιά παρουσίαση στην επόμενη Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2019 στο περίπτερο των εκδόσεων Αγγελάκη.

Την ερχόμενη Τρίτη το μεσημέρι θα μιλήσω στην εκπομπή τού καλού δημοσιογράφου και συγγραφέα ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗ στο TV100 για αυτή την πρωτότυπη δραματική δουλειά μου. Οι “25 προσευχές αδύναμων όντων (το καθένα προς τον δικό του θεό)” είναι το λιμπρέτο για μια παιδική όπερα…

Σας περιμένω όλους να ενώσουμε τη φωνή μας υπέρ αδυνάμων, απροστατεύτων κι όλων των αναξιοπαθούντων. Η Αλληλεγγύη θα μας σώσει και η συνείδηση ότι όλοι οι άνθρωποι συναπαρτίζουμε ένα είδος, μία Συλλογική Συνειδητότητα κι ο κάθε ένας από εμάς προσκομίζει ένα λιθαράκι συμβάλλοντας έτσι στο τρανό μωσαϊκό τού κόσμου.

 

Σας ευγνωμονώ από καρδιάς για την θετική σκέψη και ενέργεια, για τη συνοδοιπορία και τον πνευματικό μόχθο που μοιραζόμαστε κάθε ημέρα. Χωρίς εσάς δεν θα έφτανα στο 33ο βιβλίο, 31 χρόνια μετά το πρώτο.

 

Υπόσχομαι να συνοδοιπορήσω μαζί σας μέχρι το τέλος τών γήινων ημερών μου.

 

Δικός σας,

Κωνσταντίνος Μπούρας, γραφιάς ταπεινός…