ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ παρουσιάζουν

το τριακοστό βιβλίο του Κωνσταντίνου Μπούρα

«Τρία Άλφα μία Ήττα κι ένα Ωμέγα»

στο χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24, Αθήνα 105 64, τηλέφωνο: 21 0321 7917) στις 2 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00.

 

Για το βιβλίο ομιλούν: ο Καθηγητής και συγγραφέας Θεοδόσης Πελεγρίνης, η καθηγήτρια και συγγραφέας Φωτεινή Τσαλίκογλου, ο Καθηγητής και συγγραφέας Δημοσθένης Δαββέτας, ο Καθηγητής και δοκιμιογράφος Σωτήρης Νικολακόπουλος, η Διδάκτωρ Φιλολογίας-κριτικός Ανθούλα Δανιήλ, η ερευνήτρια τής Ακαδημίας Αθηνών Διδάκτωρ Αλεξάνδρα Ροζοκόκη, ο συγγραφέας Γιώργος Μανιώτης, η ψυχολόγος-συγγραφέας Μαριέττα Πεπελάση, ο βραβευμένος ποιητής Γιώργος Χρονάς (εκδότης και διευθυντής του περιοδικού «Οδός Πανός»), ο συγγραφέας και εκδότης του περιοδικού «Σίσυφος» Γρηγόρης Τεχλεμετζής, η μεταφράστρια-ερευνήτρια Χριστίνα Χούτα, ο ποιητής, διευθυντής και εκδότης λογοτεχνικών περιοδικών κι εφημερίδων Αντώνης Σκιαθάς, ο ποιητής Θάνος Φωσκαρίνης, ο βραβευμένος πεζογράφος κι εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού diastixo Μάκης Τσίτας, ο συγγραφέας, κριτικός Λογοτεχνίας και δημοσιογράφος Διονύσης Μαρίνος και η ποιήτρια Τζίνα Ξυνογιαννακοπούλου….

 

Ποιήματα θα διαβάσουν οι: Γεωργία Ζώη, Ντίνος Καρύδης, Μάνος Χατζηγεωργίου.

 

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

2 Comments

  1. Ένας χαιρετισμός από το Παρίσι κι ένα μπράβο για τη δημιουργική κι ευφάνταστη ποιητική παραγωγή του Μπούρα που μας κάνει υπερήφανους για την Ελλάδα την αληθινή , την όμορφη κι Αθάνατη που δίνει ακόμα φως και μαγεία.

    • να είσαι καλά φίλε Μάνο. Το email Μου τώρα είναι kbouras8@gmail.com Σε έχω πεθυμήσει. Έχω εγκλωβιστεί στην Ελλάδα λόγω της αναπηρίας του πατέρα μου. Τα λέμε. Νοστάλγησα τις βόλτες μας στο Παρίσι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ιστορικό