Σας περιμένω απόψε, Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, 6-8μμ στην αίθουσα του Διοικητικού συμβουλίου στον δεύτερο όροφο του ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ για το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ που μπαίνει στην τελική του ευθεία.  Σήμερα θα ολοκληρωθεί η διανομή και θα γίνει πρόβα για το θεατρικό αναλόγιο το βασισμένο στον Ίωνα του Ευριπίδη σε δική μου απόδοση.  Φιλικά και με εκτίμηση,  Δρ Κωνσταντίνος Μπούρας ευγνώμων 

Συνεχίζεται με μεγάλη προσέλευση και απόλυτη επιτυχία  συνάντηση πνευματικών ανθρώπων, ανθρώπων τού θεάτρου, σπουδαστών και καθηγητών στο πλαίσιο τού ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ που διοργανώνει το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Παρνασσός”

με εισαγωγή από τον Δρα ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, Διευθυντή του Ελεύθερου Παν/μίου

και με εμψυχωτή/συντονιστή/διδάσκαλο τον Δρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΟΥΡΑ.

 

Η είσοδος, η συμμετοχή και η παρακολούθηση είναι ελεύθερη και δωρεάν.

 

Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

 

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024:

Δευτέρα 8/4/2024,

Δευτέρα 15/4/2024

Δευτέρα 22/4/2024

 

ΜΑΪΟΣ 2024:

Δευτέρα 13/5/2024

Δευτέρα 20/5/2024

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/5/2024 (παράσταση ΑΝΑΛΟΓΙΟΥ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ) Ή ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΥΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

 

Ενδέχεται να γίνουν κατ’ εξαίρεσιν (λόγω διαθεσιμότητος των επισκεπτών καθηγητών και κάποια Σάββατα 12-3μμ)

 

Μελλοντικοί προσκεκλημένοι μας: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΑΚΗ-ΖΩΡΑ κ.ά. (ο κατάλογος παραμένει ανοικτός).

Προετοιμάζεται παράσταση τού υβριδικού δράματος “Ίων” τού Ευριπίδη σε μετάφραση και σκηνοθεσία από τον ποιητή, θεατρολόγο, μεταφρασεολόγο και κριτικό Δρα Κωνσταντίνο Μπούρα.

 

Η παράσταση αυτή προγραμματίζεται για την κεντρική αίθουσα τού ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Παρνασσός” περί τα τέλη Μαΐου 2024.

 

Η όλη εκδήλωση βιντεοσκοπείται.

 

Δύνανται να συμμετάσχουν και άτομα που δεν είχαν ενημερωθεί για την πρώτη συνάντηση.